Macska Honfoglaló Alapítvány

Végre itt a nagy nap, amikor élesítjük a honlapot! Hónapok óta dolgozunk rajta, nem mondom, hogy mindig egyszerű volt, de biztosak voltunk benne, hogy sikerülni fog. És sikerült is, méghozzá milyen szépen. Legalábbis szerintem. Remélem Nektek is tetszik :)

Az oldal tetején található fülekre kattintva elolvashatjátok Alapítványunk történetét, képet kaphattok mindennapjainkról, és megismerhetitek aktuális gondozott cicáinkat is.

Itt, a blogon igyekszünk mindennapjainkról folyamatosan naprakészen tartani benneteket – hisz tudjuk, akinek macskája van, annak nincs ideje unatkozni, és mindig van a tarsolyában néhány igazán mulatságos történet :) De ezek mellett persze az infrastruktúra fejlesztéséről is beszámolunk majd, illetve itt találjátok majd a megosztott érdekes vagy fontos információkat is az Alapítvánnyal kapcsolatban.

Megtaláltok minket Facebookon is, ha kérdésetek vagy kérésetek lenne, ott közvetlenül is fel tudjuk venni a kapcsolatot, illetve ott is osztunk majd meg tartalmakat – fotókat, rövid szösszeneteket az életünkből :)

Györgyi anyu